Apel selectie artisti

Apel selectie artisti

 
 

AFCN_banner_de_incarcat

Cautam 5 artisti in domeniul artelor vizuale! In cadrul proiectului "Romanian and Austrian life worlds in the rural area", dam startul la aplicatii in vederea contractarii artistilor. Acestia vor sustine cate un workshop cu tinerii din Victoria, apoi vor participa la atelierul de creatie din Neuhaus, Austria.

Ce fel de persoane cautam? Oameni responsabili, creativi si "de cursa lunga"(vom merge impreuna in Austria). Daca esti artist si vrei sa faci parte dintre CEI 5, trimite un CV si un portofoliu de 5 lucrari la adresa de e-mail: primariavictoria@yahoo.com cu subiectul: Aplicatie AFCN Artist [nume].

Asteptam aplicatiile voastre pana pe 10 august 2018. Portofoliile vor fi evaluate de catre doi experti in domeniul artelor vizuale si candidatii cu cele mai bune portofolii vor fi selectati in urma unui interviu.

Ce mai astepti?

Proiect co-finantat de Administratia Fondului Cultural National

Proiectul nu reprezintă in mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Copyright © 2020 Primaria comunei Victoria

site realizat de

Web design Brasov